Drake op woensdag 5 maart in de Ziggodome

Live Nation brengt Drake naar Nederland. De Canadese rapper showt op 5 maart zijn kunsten in de nieuwe muziektempel van Nederland, Ziggodome.

In 2006 begon Drake met het maken van mixtapes. Met zijn combinatie van hiphop, R&B en pop wist hij al drie studioalbums af te leveren. Zijn tweede album Take Care won een Grammy Award voor Best Rap Album. In 2012 stond hij in een uitverkochte Heineken Music Hall.

Zijn derde studioalbum Nothing Was The Same kwam vorige maand uit. De reacties van zijn fans op dit album zijn gemengd. Sommige vinden het helemaal geweldig, velen vinden het album ook erg zeikerig. Drake zingt veel op het nieuwe album en er staan ook niet echt hele erge “bangers” op. Drake zou echter ook zijn grootste hits laten horen, dat is al reden genoeg om toch een kijkje te willen nemen.

Special guest: TheWeeknd
R&B sensatie TheWeeknd heeft al eerder samengewerkt met Drake. Zo is hij te horen op het album ‘Take Care’ en is sinds kort zijn single Live For uitgebracht die gemaakt is met Drake. TheWeeknd weet als geen ander de mogelijkheden van het internet te benutten. Hij bracht drie mixtapes uit die hij als onafhankelijke artiest gratis over het internet verspreidde. Deze mixtapes zijn gebundeld en geremastered tot fysiek exemplaar dat de perfecte soundtrack voor feestjes biedt: Trilogy.

Wil je hier bij zijn? Check voor tickets hier!

Inmiddels bijna 88 miljoen keer bekeken op youtube, een track waar je niet meer om heen kan. Check hieronder de video van Drake’s hit Started From The Bottom.