Olaf Hussein accesoires | ØLÅF looks met de cap, socks & tote bag

Olaf Hussein Black Tote Bag

Afgelopen week hoorde ik iemand zeggen: ‘Ik vind Olaf Hussein zo fucking tof!’. Dat kan natuurlijk, maar het antwoord op mijn vraag waarom hij dat vond, bleef mij voornamelijk heel goed bij: ‘Ik weet het niet. Het is een bepaald gevoel. Ik denk omdat ik zou willen dat ik een merk op die manier neer kon zetten.’ Volgens mij kun je zo’n uitspraak als een enorm compliment opvatten.

Bovenstaande uitspraak duidde onder andere op de manier waarop Olaf Hussein het beeldlogo ØLÅF laat domineren op sociale media. Dit begon met de zwarte ØLÅF snapback, gevolgd door de zwarte en witte ØLÅF sokken en inmiddels kunnen daar t-shirts en tote bags aan worden toegevoegd. Zo verscheen de tote bag afgelopen week plotseling op de Instagram van model Romee Strijd.

De verwachting is dat dit nog lang niet alles is wat deze man voor ons in petto heeft. In deze editorial staan de accessoires centraal, maar zien we ook alvast een preview van wat waarschijnlijk de Olaf Hussein Fall 15 collectie wordt, namelijk een jacket met OLAF HUSSEIN op de lus van de achterkant. Tot die tijd moeten we het doen met deze accessoires en de SS15 collectie, die op dit moment in de sale is op OlafHussein.com.

Olaf Hussein Black Jacket and Tote Bag and White SOcks Olaf Hussein Black Jacket and Tote Bag and White Socks 2 Olaf Hussein Black Jacket and Tote Bag Olaf Hussein Black Jacket