New: Patched denim | Back to the ’90-ies

Zoe Karssen Patched BroekAls je vroeger een gat in je broek viel werd dat, tegen je zin in, opgelost met zo’n grote patch op je knie. Dit soort patches, op willekeurige manier aangebracht, is een heel nieuw ding in denimland.

Het aantal merken dat met zo’n jeans komt is nog nihil te noemen. Wel was er één label dat ons opviel. Damesmerk Zoe Karssen brengt deze maand haar eerste patched denim op de markt en wij zijn stoked. Bel je gf direct op, want deze moet ze hebben. Een heavy stone washed denim, met distressed plekken op o.a. de knieen en uiteraard: patches. Heel veel patches. Zowel op de voor als achterkant.

Geloof ons, dit word de nieuwste, niet te missen trend als het op denim aankomt. Bij deze dus alvast een voorproefje. En als we de wandelgangen mogen geloven dan kunnen we van Kings of Indigo in SS16 een heren patched denim verwachten. Voor nu hebben zij KOI repaired denim, met bijpassend KOI workwear jasje. Ook een prima alternatief.

Voor de vrouwen die niet kunnen wachten op deze Zoe Karssen patched denim, mail dan naar customersevice@zoekarssen.com om je in te schrijven voor de waiting list. Release datum en prijs van de broek is helaas nog onbekend :-(. We wachten geduldig af.

Zoe Karssen Patched Jeans Zoe Karssen Patched Denim Jeans Front and Back