Melow Underwear, delivering colors!

Het nieuwe jaar komt er bijna aan, maar vlak voor de jaarwisseling komt Melow nog met een drietal nieuwe boxers. Zoals we gewend zijn, zijn de stoffen weer opvallend en eigen. Voor deze collectie werden er stoffen gehaald uit SoHo. In deze wijk in New York, die wordt gekarakteriseerd door de mode- en architectuurindustrie, zit een familiebedrijf die de stoffen voor deze collectie heeft aangeleverd. Dit familiebedrijf heeft een reputatie opgebouwd door vanaf het begin met vernieuwende designs te komen. Dit keer zorgen een rustgevend wolkendek en krioelende krabben ervoor dat Melow weer twee prachtige boxers kan aanbieden.

Aangeleverd in een oude VHS-videobox en met de herkenbare wasknijper. De vertrouwde Melow-knoop aan de voorkant is nog aanwezig, maar de tweede is dit keer vervangen voor een stijlvolle, stevige, gouden knoop. De Engelse naden, de elastieken band en de vertrouwde Melow pasvorm maken deze 100% katoenen boxers weer helemaal af.

Met Sinterklaas en Kerst voor de deur kan je met een origineel cadeau voor de dag komen, check de nieuwe boxers in het lookbook & de video hieronder en uiteraard op Melow.nl.

“Stoffen uit de meest toonaangevende modewijk van New York”

DSC_2201 DSC_2179 DSC_2153