KPN Music State biedt festivalbezoekers basic mobile needs in een stand

KPN Music State

Lege telefoon, problemen met bereik of gewoon zin om even te relaxen? Het kan dit festivalseizoen bij KPN Music State. Een gloednieuwe stand op deze vier festivals van zomer 2015Pinkpop, Down the Rabbit Hole, Pitch en Lowlands die voorziet in enkele van de eerste levensbehoeftes op een festival: goede wifi, laders en zo’n 300 stopcontacten voor je mobiel.

Tijdens al het festivalgeweld biedt KPN Music State letterlijk en figuurlijk een oplaadpunt. Er is een Reload & Relax arena waar je kunt bijkomen van alle muzikale mayhem en waar je tegelijk je telefoon kunt opladen. Overal op Music State is full-on wifi: handig om even dat festivalfotootje te delen, je online programma te checken of je moeder te bellen. Vrienden kwijt? Ontmoet elkaar bij de enorme 180 Selfie Booth-toren waar je op enorme hoogte en met het festival letterlijk aan je voeten, jezelf op een wel heel originele manier vereeuwigd.

De Spotify Bar voor je favoriete tunes
Geen festivalstand zonder muziek: op Music State vind je de enige echte Spotify Bar. Hier zie je in een oogopslag wie waar speelt en kan je ze ook gelijk beluisteren. Handig om even te dubbelchecken of dat obscure underground bandje nu echt de moeite waard is. Elke dag wordt in de Spotify Bar een opkomend talent van het festival uitgelich. Zo mis je nooit ‘het optreden waar je bij had moeten zijn’. Een goede voorbereiding is het halve werk. Voor de liefhebbers die al Spotify hebben, is het mogelijk op basis van je playlists en luistergedrag een op maat gemaakte festival playlist te genereren.

Mojo events
KPN is de komende drie jaar partner van Mojo, de medeorganisator van de vier  bovengenoemde festivals. Daarnaast heeft KPN eind mei een kersvers – mobile first – online muziekmagazine gelanceerd: Musicstate.nl. Hier is alles te vinden over muziek, nieuwe releases, new talent, concerten en natuurlijk festivals. Met video’s, artikelen, WhatsApp-gesprekken met artiesten en de leukste en meest bijzondere registraties. KPN verbindt zich nadrukkelijk aan muziek. Dus stay tuned voor het laatste nieuws en initiatieven!

KPN werkt voor Music State samen met zogeheten State Holders: curatoren, die de bezoekers een insider’s view geven vanuit hun eigen expertise. Muziekkenner Veronica van Hoogdalem is de State Holder Festivals en zal deze zomer telkens met een andere artiest videoverslag doen van festivals. De Top 5 acts voor Pinkpop volgens Veronica en rapper Dio check je in de video hieronder.