KITH x nano universe x Nishikawa Down “Black Diamond” Collection

Everyday-Fresh-kith-nano-universe-nishikawa-down-black-diamond-collection-1

De  uit New York afkomstige Sneakerboetiek KITH werkte samen met Japanse retailer nano universe en outerwear label Nishikawa Down, voor een nieuwe collectie gevuld met kleding om je deze winter lekker warm te houden. De thema collectie, getiteld ‘Black Diamond’, draait om stijlvolle functionaliteit in het koude najaarsseizoen waarbij de kledingstukken vernoemd zijn naar een Japanse berg.

Naast parka’s en de populaire bomber jackets vind je in de collectie ook vesten, side-zip hoodies en gewatteerde broeken. KITH heeft aan de collectie altijd een sportief tintje op het in stoerder te maken. De producten zijn van mooie kwaliteit en kan je vinden in de online store van KITH.

Everyday-Fresh-kith-nano-universe-nishikawa-down-black-diamond-collection-6 Everyday-Fresh-kith-nano-universe-nishikawa-down-black-diamond-collection-3 Everyday-Fresh-kith-nano-universe-nishikawa-down-black-diamond-collection-7 Everyday-Fresh-kith-nano-universe-nishikawa-down-black-diamond-collection-2 Everyday-Fresh-kith-nano-universe-nishikawa-down-black-diamond-collection-4