Hiphop festival WOO HAH! maakt timetable bekend

WOOHAH 2015 Tilburg Horizontal

De muzikale line-up van hiphop festival WOO HAH! was met grote namen waaronder CYPRESS HILL, RUN THE JEWELS en JOEY BADA$$ al enige tijd rond. De festivalorganisatie maakt nu ook de randprogrammering en de timetable bekend. Bezoekers kunnen op WOO HAH! niet alleen genieten van de beste hiphop, maar ook van de beste B-Boy’s en B-Girl’s, live graffiti, skate demo’s, een festivalmarkt en nog veel meer. 

Op 4 juli kunnen we dus veel meer dan alleen hiphopmuziek verwachten. Naast een stijlvolle aankleding van het festivalterrein binnen de karakteristieke Tilburgse Spoorzone en een ruime keuze aan eetgelegenheden staat er een breakdance showcase op het programma met acht nationale en internationale topdansers. In een één-op-één-wedstrijd gaan ze de strijd met elkaar aan, onder toeziend oog van wereldkampioen Menno van Gorp.

Daarnaast krijgen de grootste raptalenten uit Tilburg én daarbuiten de ruimte om hun skills te laten zien tijdens Talent Meets Talent. Acht jonge honden zullen hier hun kunsten vertonen. De graffitikunstenaars van Kings Of Colors zorgen voor live graffiti op het buitenterrein en in het Ladybird Skatepark, wat onderdeel is van het festivalterrein, worden skate demo’s gegeven door het Solid Demo Team. In tegenstelling tot vorig jaar is deze skatebaan dit jaar vrij begaanbaar voor bezoekers. Dus neem je eigen deck mee, en vertoon je beste tricks op het festival!

Naast fonkelnieuwe WOO HAH! merchandise, die ontwikkeld is in samenwerking met Kingdom Skateshop Tilburg, en merchandise van de optredende acts is er een festivalmarkt met een divers aanbod aan hiphop gerelateerde items.

Zoals genoemd is ook de timetable van het hiphop festival bekend gemaakt, die vind je hierooo, waar je ook direct je tickets kunt aanschaffen! Check onze review van WOO HAH! 2014 nog even om een indruk te krijgen van dit heerlijke hiphop festival. Daarnaast hieronder een aantal beelden van vorig jaar, zodat je lekker in de stemming komt.

WOO HAH! 2014 - Great Minds