Hi The PickUp Sessies – WINACTIE!

Op Everyday Fresh kon je al eerder The PickUp Sessies zien. Hi the PickUp Sessies is in samenwerking met Top Notch. Bij de sessie krijg je Nieuwe beats, lyrics en bijzondere collabo’s die ontstaan op de back seat, terwijl Uriah aan het stuur zit.

Dit was elke drie weken en de artiesten konden dan hun favoriete beat uit een verzameling nieuwe en unieke producties van dé producers van dit moment kiezen.  In de Chevy wordt de nieuwe track gelijk opgenomen, na afloop wordt deze afgemixt en gemasterd en daarna verschijnt de track exclusief op Spotify. Aan het eind van de rit wordt een selectie van de collabo’s van ”The PickUp” gepresenteerd in een showcase.

Winactie
Wil je aanwezig zijn bij de INVITE ONLY showcase van Hi The PickUp sessies waar Hef, Broederliefde, Cho en James Watts de tent gaan rocken? Stuur dan een mail naar ian@everydayfresh.nl of ga naar onze Facebook. Wij mogen van Hi en Topnotch 5×2 kaarten weggeven, deze showcase is invite only! Mail snel of ga snel naar de facebook en zorg voor woensdagavond of je bij het selecte groepje zit die bij deze superexclusieve showcase kan zijn!
Hi The PickUp Sessies – The Showcase
Donderdag 27 november
Sugarfactory, Amsterdam
Aanvang: 21.00
Line-up: Hef, Broederliefde, Cho en James Watts
DJ: DJ Edson (Broederliefde)
Check de laatste Hi The PickUp sessie hier!