Herfstkriebels 2014 presenteert wederom een knallende line up

Het zal niet lang meer duren voor de bladeren bruin worden, de korte broeken de kast in verdwijnen en we met weemoed zullen zeggen dat de zomer nu toch echt voorbij is. Maar in plaats van een sip gezicht te trekken, maken we ons alweer op voor een nieuwe, spetterende editie van een van de vetste indoor feesten van het jaar: Herfstkriebels in Central Studios op zaterdag 11 oktober!

Bij een feest van dit allure hoort natuurlijk een super dikke line-up. Het is dan ook met gepaste trots dat we bekend kunnen maken welke helden er ditmaal achter de draaitafels staan. In Studio 1 tref je onder andere Sidney Samson, Shermanology en Vato Gonzalez & MC Tjen. In Studio 2, dit jaar gehost door onze goede vrienden van Supah! Dupah! kun je maximaal los met The Flexican, MC Sef, FeestDJRuud en GirlsLoveDJs. Check hieronder de volledige line-up!

Inmiddels zijn de Hot Summer Deal-ticket he-le-maal uitverkocht. Niet getreurd, vanaf nu zijn er voor jou en al je vrienden regular tickets verkrijgbaar via alle vestigingen van AKO en natuurlijk via Kriebels.nl! Check ook de Facebookpagina voor alle info en acties rondom dit nu al heerlijke feest! Check de volledige line up hieronder.
HK2014-fb-cover