Hennessy X Ryan McGinness limited special edition

Hennessy werkt elk jaar samen met artiesten voor een limited special edition collectie. Na samenwerkingen te hebben gedaan met artiesten als Kaws, Futura en Shepard Fairey. Was het dit jaar de beurt aan Ryan McGinness  om een Limited Edition Hennessy Very Special fles te ontwerpen en het resultaat mag er zijn! Je ziet Ryan McGinness echt terug in deze stijl flesdesign. De Amerikaanse artiest maakt naam met zijn kleurrijke, grafische en arabeske werken. Tevens onmisbaar in het design is zijn trademark: de ‘Radiating Eye’.

Het intrigerende symbool komt terug in ieder werk van McGinness en is een figuurlijke vertaling van het alziende oog. “Het is een persoonlijk en autobiografisch element, dat mijn interesse in geestverruiming vertegenwoordigt”, verklaart de artiest. Het resultaat is een wit label met fluorescerende kleuren, welke vanaf het midden van het label naar buiten stralen. “ “Ik hoop dat dit art work een gevoel van ‘enlightment’ biedt,’’ sluit hij nobel af. Leuk detail is ook nog dat het kunstwerk glow in the dark is.

De fles is vanaf 1 september 2015 in beperkte oplage te koop bij de beter geselecteerde slijterijen in Nederland. De Ryan McGinness Limited Edition Hennessy Very Special is voor €37,95,- te krijgen.  Mocht je geen Hennessy drinken, dan is het alleen al mooie decoratie voor in je huiskamer!

Hennessy by Ryan McGinness | Everyday Fresh