The Class of 2015 by FreshCotton | Anne Barlinckhoff voor augustus[NSFW]

FreshCotton Kalender Anne Barlinckhoff Augustus 2

Yes, je hebt de FreshCotton kalender weer één maandje omgeslagen. Dit brengt ons bij fotografe Anne Barlinckhoff, voor de maand augustus. Voor de shoot heeft Anne gewerkt met model Tessa. De FreshCotton bidon is het opvallende attribuut die voor deze shoot is gebruikt. Eerlijk is eerlijk, het zou tof zijn als deze bij FreshCotton verkrijgbaar zouden zijn, toch?

Anne is een jonge Nederlandse fotografe, werkzaam in Cape Town. Anne is er eentje om in de gaten te houden. Ze behoort namelijk tot de top 100 van opkomende Nederlandse fotografen. Deze getalenteerde fotografe heeft een passie voor het vrouwelijke lichaam. “Trying to be on the edge, thats my motivation”. Toevallig heeft menig man een passie voor het vrouwelijk lichaam, vandaar dat het een lust voor het oog is om haar werk op AnnBarlinckhoff.com eens te checken. Daarnaast kun je Anne ook volgen op Instagram, of gewoon van onderstaande shoot voor de FreshCotton kalender.

FreshCotton Kalender Anne Barlinckhoff Augustus 3 FreshCotton Kalender Anne Barlinckhoff Augustus 4 FreshCotton Kalender Anne Barlinckhoff Augustus 6 FreshCotton Kalender Anne Barlinckhoff Augustus 5 FreshCotton Kalender Anne Barlinckhoff Augustus 1