FUTURE OP 15 NOVEMBER LIVE TIJDENS ENCORE IN DE MELKWEG

Op zaterdag 15 november staat rapper en producer Future live on stage tijdens de wekelijkse hiphop- en R&B-clubnacht ENCORE in de Melkweg, Amsterdam. De kaartverkoop is gestart op vrijdag 31 oktober.
Future.
Tot 2010 wist nog niemand wie de uit Atlanta afkomstige Nayvadius Cash oftewel Future was. En daar was hij opeens: samen met collega-rapper Gucci Mane dropte hij de mixtape ‘Free Bricks’. Hoewel de tape vol lof werd ontvangen, steeg de roem van Future pas echt als een raket de ruimte in met de release van de single ‘Tony Montana’ in 2011, wat hem een contract bij de Epic Label Group opleverde. Inmiddels heeft Futuredebuutalbum ‘Pluto’ en meerdere mixtapes uitgebracht, heeft hij samengewerkt met onder andere Rick Ross, Lil Wayne en Drake en heeft hij als producer zijn bijdrage geleverd aan langspelers van artiesten als Rihanna.
2014 is tot nu een bijzonder mooi jaar voor Future: dit is niet alleen het jaar dat hij met zangeres Ciara het huwelijksbootje in zal stappen, ook hebben zijn zoon en zijn nieuwste album het levenslicht gezien.‘Honest’ kwam dit voorjaar vanuit het niets binnen op nummer 2 van de Amerikaanse charts en in Nederland bombardeerde 3voor12 de langspeler als nummer 1 van de Checklist van april. ‘Honest’ staat bommetje vol gastbijdrages van o.a. Pusha T, Wiz Khalifa, Kanye West, Drake, Andre 3000 en Pharrell en heeft clubhits als ‘Move That Dope’ en ‘Karate Chop’ voortgebracht. Reden genoeg om Future dus te checken in de Melkweg!

Zaterdag 15 november 2014
FUTURE @ ENCORE Melkweg | Amsterdam
Voorverkoop: € 17,50 (excl. servicekosten) | Deurprijs: € 20,-
Tickets zijn de krijgen via website van de MelkwegTicketmaster Nederland