Extrema Outdoor – Some things are more fun outdoor

Extrema Outdoor betekent spectaculaire shows, indrukwekkende stage designs, techno and a whole lotta love!

One day of electronic madness. Met onder meer een primeurshow van Netsky (live), Afrojack, Fedde Le Grand, Dillon Francis, Tommy Trash, Oliver Koletzki en Tommy Kornuijt heeft Extrema Outdoor dit jaar zowel wereldsterren als underground helden op het programma staan. Op veler verzoek komt de techno terug op ‘XO’. De organisatie pakt meteen goed uit. De Detroitse technotovenaar Jeff Mills zal een extra lange dj-set voor zijn rekening nemen. Maar ook grootmeesters Ben Sims en Len Faki zullen hun kunsten vertonen in de techno-area.

Extrema Outdoor is een van de eerste outdoor dancefestivals ter wereld. Negentien jaar geleden verzamelden een paar duizend danceliefhebbers rondom het hartvormige recreatiestrand van Aquabest. Wat ze gemeen hadden was een passie en liefde voor het destijds nieuwe muziekgenre. En liefde om samen te vieren. Nu, negentien jaar later is die liefde er nog steeds, daar staat Extrema sinds jaar en dag immers om bekend.

De negentiende editie van ‘XO’ vindt op 12 juli aanstaande plaats aan het recreatiestrand Aquabest bij Eindhoven. Tickets zijn er al vanaf €49,-.

Extrema Outdoor Everyday Fresh