ETQ Amsterdam 2014 Fall/Winter Sneakers

Het Amsterdamse ETQ is inmiddels een gevestigde naam in de fashion scene. Dit komt dan ook omdat ze hele vette collecties hebben, met hele mooie sneakers. Dit zie je ook weer terug in hun herfst- en wintercollectie van ETQ. De schoenencollectie bestaat uit zes modellen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en materialen.

Met een strak en tijdloos design en de combinatie van lage en hogere modellen creëren de Amsterdammers een toegankelijke collectie voor mannen en vrouwen. ETQ houdt met deze release vast aan de gebruikelijke kwaliteitsvolle materialen maar voegt aan bepaalde modellen ook enkele winterse features toe, zoals wol en een stevige zool.

De nieuwe collectie is beschikbaar online en bij een aantal retailers. De Mid Top2 en High Top2 zijn exclusief te koop via de webshop van ETQ. Check de collectie nu hieronder!

 etq-2014-fall-winter-sneakers-05 etq-2014-fall-winter-sneakers-01 etq-2014-fall-winter-sneakers-02 etq-2014-fall-winter-sneakers-03 etq-2014-fall-winter-sneakers-06 etq-2014-fall-winter-sneakers-07