ESNS16: Kraantjes After X Luc Belaire

ESNS16 was weer heerlijk en in het hoge noorden was Groningen weer omgebouwd tot één groot festival. Het hoogtepunt van ESNS is toch altijd weer ‘Kraantjes After’. De ESNS afterparty van Kraantje Pappie waar alle bekenden mensen en kennissen uit de muziekwereld aanwezig zijn. Niet om te babbelen over de muziekwereld en deals te sluiten, maar om zonder poespas met elkaar helemaal tot het gaatje te gaan. Dit wordt dan ook zeker gedaan en vloeien er de nodige alcoholische dranken.

Kraantjes After x Belaire 1Kraantje Pappie weet altijd een groot merk binnen te harken, die de avond van gratis drank voorziet. Dit jaar was het grote merk ‘Luc Belaire‘ aan de beurt en deze waren zeker aanwezig. Er waren meer dan genoeg 5 liter ‘Belaire Rosé’ flessen aanwezig die de avond naar een hoger niveau brachten. Laten we niet vergeten dat Belaire het nieuwe rap ulliminati drank is en uiteraard bij het publiek in de smaak viel. De flessen waren voorzien van grote glow in the dark labels, wat de flessen een toffe uitstraling meegeeft en perfect is voor feesten.

Kraantjes After X Belaire 2De Kraantjes After X Belaire party was er weer eentje om in te lijsten. Het is mooi om te zien dat iedereen lekker zichzelf is en losgaat of je nou Kraantje Pappie, Giel Beelen, de plugger van MOJO of Sony bent. Iedereen is op hetzelfde niveau en staat met een 5 liter Belaire fles in zijn handen. Het merk is met Rick Ross als gezicht aardig aan de markt aan het timmeren, op deze manier zijn ze ook in Nederland aan het pushen. Kraantje Pappie is de eerste die er mee aan de haal ging, kijken wanneer de fles bij meerdere rappers op instagram verschijnen. Kortom heerlijke feestje, heerlijk drankje en volgend jaar over doen!

Kraantjes After X Belaire 3

Kraantjes After x Belaire 5

Belaire