Delikatessen SS15 Lookbook | Amsterdams design op z’n best

De Delikatessen SS15 collectie is ontworpen in Amsterdam en geïnspireerd op een kruising van het stads- en plattelandsleven, specifiek de volkstuin. Delikatessen ziet de moestuin als bron voor een betere levenskwaliteit, ontspanning en natuurbeleving. Delikatessen gebruikt pure stoffen en maakt designs dat dicht bij maatwerk ligt, wat een vertaling is de goede levenskwaliteit. De combinatie van deze aspecten vormt de basis voor deze collectie.

Delikatessen designs zijn on the edge maar dankzij de klassieke silhouetten nog steeds casual te dragen. Denk bijvoorbeeld aan blazers en overhemden. Met de materialen die worden gebruikt onderscheidt Delikatessen zich van menig ander label. De stoffen zijn modieus, natuurlijk en voelen zacht aan, zo dragen ze bij aan de subtiele basisvormen.

Het is de hoogste tijd om kennis te maken met dit topmerk van Nederlandse bodem. Check daarom de Delikatessen SS15 collectie hieronder en surf naar Delikatessen.jp voor meer info.

Delikatessen SS15 Lookbook All Over Print Outfit Delikatessen SS15 Lookbook Baby Blue Shirt Delikatessen SS15 Lookbook Blue Suit Delikatessen SS15 Lookbook Colorblocking Delikatessen SS15 Lookbook Grey Crewneck Sweater and Sweatshort