The Class of 2015 by FreshCotton | Mary Marn voor januari [NSFW]

FreshCotton Kalender Januari Marty Marn 2
Dat FreshCotton geldt als één van de meest vooruitstrevende webshops van Nederland is niets nieuws. Wel kost het moeite om dit keer op keer te bewijzen. Toch lukt het FreshCotton om doormiddel van de ‘FreshCotton Kalender: The Class of 2015‘ een super tof concept neer te zetten. Het bedrijf, dat al ruim 13 jaar in business is, heeft creativiteit voorop staan. Daarom werden twaalf veelbelovende fotografen gevraagd om invulling te geven aan de beelden voor de kalender.

Voor de eerste maand heeft fotograaf Martijn Barzilaij aka Marty Marn een heerlijke shoot afgeleverd. Martijn interesseert zich in alles wat met de nacht te maken heeft. Deze talentvolle fotograaf heeft de gave altijd op de juiste plek te staan. Martijn heeft oog voor detail en is nooit bang om buiten de lijntjes te kleuren. Het model dat Martijn gebruikte voor deze shoot is de bloedmooie Ismee Kok. Voor meer werk van Marty Marn check je z’n instagramaccount.

Check de pikante kiekjes hieronder en be aware of the NSFW warning.
FreshCotton Kalender Januari Marty Marn 1 FreshCotton Kalender Januari Marty Marn 5 FreshCotton Kalender Januari Marty Marn 4 FreshCotton Kalender 2015 Marty Marn