BRISTON – ‘Sport Chique’ horloges met veel oog voor detail

Na 15 jaar in de ‘high end horlogerie’ te hebben gewerkt bij o.a. Cartier, Baume & Mercier en Zenith, vond de Fransoos Brice Jaunet het tijd om zijn droom te verwezenlijken. Begin 2013 lanceerde hij zijn eigen merk: BRISTON.

De sport chique horloges bieden een unieke balans tussen een luxe uurwerk en een chique, maar onconventionele uitstraling. BRISTON wordt verkocht door wereldberoemde retailers als Colette, Merci Merci en Printemps. En nu worden deze gewilde horloges ook in Nederland geïntroduceerd.

De inspiratie voor de eerste ‘Clubmaster’ modellen van BRISTON haalde Jaunet uit zijn studentenleven in Oxford en zijn passie voor sport. De gedurfde vierkante kasten zijn gebaseerd op de design-taal van de jaren twintig van de vorige eeuw. Het basis materiaal van de kast is acetaat, een rijk, natuurlijk en biologisch afbreekbaar materiaal, dat normaal wordt gebruikt voor luxere zonnebrillen en uniek is in de horlogerie.

De Clubmasters komen uit in een HMS (Hours Minutes Seconds) en Chronograaf uitvoering, beschikken over datum aanduiding en zijn tot 10 ATM waterdicht.

 De horloges hebben een winkel verkoopprijs tussen €135 – €275 en zijn onder andere verkrijgbaar op Briston-watches.com.

BRISTON WATCHES Chique EverydayFresh BRISTON WATCHES Green EverydayFresh BRISTON WATCHES Navy Blue EverydayFresh BRISTON WATCHES Black 2 EverydayFresh BRISTON WATCHES Black and WhiteEverydayFresh BRISTON WATCHES Black EverydayFresh