Black Bananas | Zipper Crewneck & Beanie | Stitched Monkey Crewneck

We hebben het artikel over de Black Bananas Fall/Winter collectie 2013  nog niet online staan of we zien dat er al weer een tweede exclusieve wintercollectie uit komt.

De nieuwe collectie is een aanvulling op de huidige collectie en bevat o.a. de enorm populaire Zipper Monkey Crewneck. Dit is een dope crewneck met aan beide zijkanten een gouden ritssluiting. Deze trui is verkrijgbaar in het zwart en grijs. Een andere opvallende trui uit deze collectie is de Stiched Monkey Crewneck. Op deze trui is het logo van de Transformer Monkey geborduurd. Het banana logo en de tekst op de mouwen maken de trui helemaal af.

Wij van Everdyday Fresh houden van opvallende en exclusieve items en daarom viel ons meteen de Zipper beanie op. Dit is een grijze beanie met aan de achterzijde een gouden rits en aan de voorzijde een lederen patch met het Black Bananas logo.

Heb jij nog een origineel kerstcadeau nodig? Ga dan snel naar Blackbananas.nl. Als je op maandag 23 december voor 16:00 besteld heb jij je cadeau nog voor de kerst binnen! Ga snel voor wat last minute kerst shopping dus!
I58A0276 I58A0294 I58A0300I58A0232