Black Bananas FW14 Lookbook – Blackout Collection

We lieten jullie al een de zwarte bomberjas van Daily Paper zien, of het blauwe bomber jacket van Quality Blanks, maar Black Bananas brengt de bomber-game naar een nieuw leveltje. In het super toffe ‘Blackout’-lookbook voor FW 2014 laten ze dit en nog veel meer zeer goede stijlen zien.

Black Bananas is zo’n merk dat wij al vanaf het begin volgen. Het is geweldig om te zien hoe dit merk in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot volwassen merk, met een volledige collectie. Stuk voor stuk toffe producten, met onze persoonlijke favoriet in de vorm van de groene half zip bomber. Een stijl die we niet eerder gezien hebben. Innovatie op fashion gebied, gewoon vanuit ons kikkerlandje; dat zien we graag!

We zeiden het al eerder, maar blijven het herhalen: hou dit merk in de gaten! Altijd de laatste trendy items, online in de Black Bananas online store.

Blackbananas Extra Lange Bomber Jas Blackbananas Fall Winter 2014 Group Blackbananas All Black 2 Blackbananas Grey Biker Jogger Blackbananas All Black