August Alsina op 28 februari live bij Encore @Melkweg

153947-august2-8d184d-large-1421667114Op zaterdag 28 februari staat BET Award ‘Best New Artist’ August Alsina op de hiphop- en R&B-clubnacht ENCORE in de Melkweg. Het wordt een zeer bijzonder optreden want Alsina neemt zijn live band mee voor een extra lange gig. De kaartverkoop voor de show van August Alsina @ ENCORE start op vrijdag 23 januari om 10.00 uur via de websites van de Melkweg en Ticketmaster.

Het gaat goed met August Alsina. “You can do whatever the f**k you want to do in this world. I know because I’am a living witness”, aldus de 22-jarige R&B-zanger uit New Orleans na zijn tour met Usher afgelopen najaar. August Alsina won in 2014 twee prijzen bij de BET Awards, ‘Best New Artist’ en ‘Viewers Choice Award’ en liet daarmee arrivés als Beyonce, Drake en Pharell achter zich. Zo bekroonde hij het topjaar dat 2014 voor hem was. Zijn debuutalbum ‘Testimony’ kwam in april binnen op een eerste plaats in de Amerikaanse R&B-lijsten, op de tweede plek in de algemene albumlijst en ontving ook van de serieuze muziekcritici lovende commentaren – “striking album”, aldus The New York Times. De ‘Testimony Live’ tour die volgde, werd daarna in 18 steden een ‘sell out success’.

August Alsina ster is nog altijd rijzende. Vanaf zijn eerste stappen naar eeuwige roem in 2007 met het uploaden van zijn video’s op YouTube, zijn doorbraak in 2013 met de EP ‘Downtown: Life Under the Gun’ met de regelrechte hit ‘I Luv This Shit’, tot en met alle wapenfeiten uit 2014 blijkt August Alsina een zeer bijzondere artiest te zijn. Ondanks alle ellende uit zijn jeugd staat hij fier overeind. Het belooft zaterdag 28 februari dan ook een hele speciale editie van ENCORE te worden.

AUGUST ALSINA + live band @ ENCORE 
Zaterdag 28 februari 2015 Melkweg | Amsterdam
Voorverkoop: € 17,50 (excl. servicekosten)
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 21 januari om 10.00 uur via www.melkweg.nl en www.ticketmaster.nl.