Atelier de l’Armee FW13 Lookbook

Atelier de L’Armee gooit hoge ogen met het huidige lookbook, wat een heerlijke stijlen. Atelier de L’Armee is gestart door een team dat een voorliefde koesterde voor duurzame producten en tijdloze designs. Vanuit deze gedachte worden zeer toffe en inspirerende producten gecreeerd. De focus van deze producten ligt op de vakmanschap, stevige constructies in de materialen en geweldig oog voor details.

In dit lookbook zien we dit stuk voor stuk terug. Wat kan je verwachten? Verschillende prints, denk aan camouflage & polka dots combinaties, corduroy kragen, rugtassen van stevig canvas & leer combinaties, vintage leren winter boots, selvedge denim, leather gloves en nog veel en veel meer toffe details. Heerlijk grote shots in een prachtig landschap. Afijn, al met al een heel erg toffe shoot, met het excentrieke model Francois Verkerk, met zijn opvallende kapsel, baard, snor en zwoele blik. Voor de nog meer inspiratie of de Atelier de L’Armee items, surf je naar Atelierdelarmee.com.

Atelier De L'Armee Lookbook AW13 Atelier De L'Armee Lookbook AW13 Indigo TopsAtelier De L'Armee Lookbook AW13 BagsAtelier De L'Armee 6 Atelier De L'Armee 7 Atelier De L'Armee 5

Atelier De L'Armee Lookbook AW13 Brown Tops