Asics Gel Sight X Ronnie Fieg | Opnieuw een classic in een nieuw jasje

ronnie-fieg-asics-gel-sight-atlantic-pacific-01Het Japanse Asics werkt opnieuw samen met sneaker designer Ronnie Fieg. In 2007 werkte de twee partijen voor het eerst samen, dit was de allereerste collaboration voor de inmiddels bekende designer. Destijds ging het om de Asics Gel Lyte III, nu gaat het om een tweetal colorways van de Asics Gel Sight. Het is voor het eerst sinds 1992 dat deze sneaker in een nieuw jasje wordt gestoken.

Het resultaat is de Asics Gel Sight, verkrijgbaar in twee verschillende colorways. Zo heb je de ‘Atlantic’, hier is de bovenkant voorzien van een mooie combinatie blauw.  Het materiaal van de upper van de sneaker is van varkensleer en suède. De bespikkelde zool zorgt voor een mooi detail op de blauwe sneaker. De ‘Pacific’ heeft een licht beige upper, gecombineerd met de blauwe accenten. Op deze sneaker vindt je toffe details terug in de veters.

Verdere zijn er verschillende features door Ronnie Fieg aangebracht, zoals een gedrukte binnenzool en het KITH-logo op de hiel. De sneaker zit erg comfortable en je kan de sneaker zonder problemen met je blote voeten dragen. De binnenkant is namelijk van een zacht Frans badstof.

ronnie-fieg-asics-gel-sight-atlantic-pacific-19 ronnie-fieg-asics-gel-sight-atlantic-pacific-17 ronnie-fieg-asics-gel-sight-atlantic-pacific-14

ronnie-fieg-asics-gel-sight-atlantic-pacific-05 ronnie-fieg-asics-gel-sight-atlantic-pacific-09 ronnie-fieg-asics-gel-sight-atlantic-pacific-03 ronnie-fieg-asics-gel-sight-atlantic-pacific-04