Aktiesport opent nieuwe flagship store in Amsterdam

Aktiesport opening Amsterdam Etalage
Op 10 oktober j.l. opende de nieuwe flagship store van Aktiesport op de Nieuwendijk in Amsterdam haar deuren voor het publiek. De officiële opening zal op zaterdag 24 oktober feestelijk worden gevierd. Veelbelovend voetbaltalent van Ajax, Jaïro Riedewald, zal de winkel officieel openen. Daarnaast laat Aktiesport in samenwerking met adidas 110 ballen los op de Nieuwendijk, waaronder 10 ballen die een mooie prijs waard zijn. Uiteraard is het mogelijk om de door jou verkregen bal te laten signeren door Riedewald.

De nieuwe flagship store is de 262e winkel van Aktiesport in Nederland. In deze flagship store is het volledig nieuwe winkelconcept te zien, waarbij de focus ligt op: “Start Your Sport”! Wil je starten met sporten, maar heb je nog niet de juiste equipement, dan kun je bij Aktiesport terecht voor een volledige outfit tegen de beste prijs. Daarnaast kun je als voetballiefhebber je hart ophalen in deze winkel, want een speciaal deel is volledig gereserveerd voor de officiële replica voetbalshirts van nationale en internationale topclubs! Aktiesport’s collectie fashion sneakers is ook altijd up-to-date met de nieuwste trends van de bekende merken.

Het interieur is verrassend eigentijds met veel zwart en metalen details. Digitale schermen zorgen voor een volledige presentatie van de nieuwe collecties van merken als adidas, Nike en Puma. De schoenwanden zijn strak en modern en zorgen ervoor dat je in één oogopslag de gehele collectie kunt aanschouwen. De winkel is zo ingericht dat de communicatiedoelgroep, mannen tussen de 13 en 23 jaar, veel beter bediend wordt.

“We zijn anderhalf jaar geleden een traject gestart met het bepalen van de nieuwe strategie voor Aktiesport. In samenwerking met onze belangrijkste partners (A-merken in sport) is op de Nieuwendijk de eerste flagship store gerealiseerd. Het nieuwe DNA van Aktiesport is hier goed voelbaar. Hierna zullen nog meer filialen deze strategie gaan volgen.” aldus Bote Galema, Retail Marketing Manager.

Aktiesport heeft het grootste aanbod op het gebied van voetbal, voetbalmerchandise, kleding, sneakers en sportaccessoires. Bij Aktiesport vind je A-merken, zoals Nike, adidas, Under Armour, Lotto, Ellesse, Le Coq Sportif, Puma, Helly Hansen en Champion.
Aktiesport opening Amsterdam Ajax Aktiesport opening Amsterdam Assortiment