The True Story van Björn Borg; de klassieker is terug

Bjorn Borg The True Story Boxers 1 Eind jaren ’80 ontstond er een groep mensen die het zat waren om elke keer ondergoed te dragen wat niet lekker zat en kwalitatief niet voldeed. Dit motiveerde om het allerbeste ondergoed ooit te ontwikkelen; een onderbroek met de perfecte pasvorm, gemaakt van het beste materiaal en hoogstaand comfort. Hard werken en oog voor detail leidde tot de ontwikkeling van de beste onderbroek ooit; de boxer 3201 van Björn Borg. De klassieker werd een ongekend succes in de jaren 90, waardoor de 3201 de standaard werd voor alle volgende collecties. De veranderende trends zorgden voor kleurrijke collecties en het model werd niet meer uitgebracht. Björn Borg haalt het grootste succes uit de geschiedenis terug. Hoog tijd dat de nieuwe generatie kennis maakt met de 3201.Bjorn Borg The True Story Boxers 3

De Klassieker
De Klassieke Boxer, ook wel model 3201, was de allereerste mannenboxer in zijn soort. Dat de boxer uniek was, kwam ook door de nog niet eerder toegepaste manier van naaien. De ‘drop needle technique’ – gebruikt voor het maken van geribbelde naadjes aan de zijkant – was toentertijd compleet nieuw. De 3201 was op dat moment de duurste onderbroek op de markt en was uitsluitend verkrijgbaar in zwart of wit. Ondanks dat retailers de onderbroeken als lelijk bestempelde, werd het een commerciële hit door de perfecte pasvorm. Gedurende de jaren ’90 zorgde de verkoop van de 3201 voor 70 tot 75% omzet van de totale verkoop van het bedrijf.

De nieuwe generatie
De boxers worden uitsluitend gemaakt van Pima Cotton, een kwalitatief hoogstaande mix van katoen wat ervoor zorgt dat het materiaal extra lang meegaat en goed absorbeert. Pima Cotton is daarnaast bekend om zijn zachtheid en de mooie glans.

The True Story collectie zal vanaf eind oktober 2015 verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers en online in de kleuren wit en zwart voor een zacht prijsje van €34,99.

Bjorn Borg The True Story Boxers 2