Aer Fit Pack | Een clean uitstraling met toffe details

Het uit San Francisco afkomstig Aer brengt de Fit Pack. Vorig jaar dropte ze hun eerste kickstarter de Duffel Pack, wat een succes was. Deze tas was een ideale combinatie van een sporttas en een werktas. De Fit Pack is een backpack met een tof clean uiterlijk. De verassingen van deze tas zitten aan de binnenkant, waar deze tas over super toffe details beschikt.

Zo zit er in de tas een laptop vak dat helemaal gewatteerd is, voor de optimale verzorging van je laptop en meerdere vakjes voor je dagelijkse spullen. Het tofste detail van de tas zit aan de onderkant van de Fit Pack. Daar zit een vak speciaal voor je sneakers, dit zodat je schoenen niet in aanraking komt met andere spullen, zoals bijvoorbeeld kleding. Uiteraard kan je dit vakje ook goed gebruiken voor als je vies ondergoed niet bij je andere spullen wilt mengen.

De tas is gemaakt van hoogwaardig polyester en heeft een water afstotende coating. Wij hebben de tofste foto’s voor je opgezocht check het hieronder!

Everyday Fresh Aer Fit Pack3 Everyday Fresh Aer Fit Pack 2 Everyday Fresh Aer Fit Pack1 Everyday Fresh Aer Fit Pack Everyday Fresh Aer Fit Pack4