Win een paartje ‘Only at JD’ sneakers!

JD giveaway omslag

Eerder showde we jullie de beste picks uit de JD sale. Nu tonen we je een aantal van de beste sneakers die JD te bieden heeft en daarnaast geven we één paartje weg uit de ‘Only at JD’-collectie! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is deze Facebook post te liken en een beetje geluk hebben. Door middel van een random selectie selecteren wij over twee weken een winnaar. De winnaar krijgt een tegoedbon waarmee hij of zij een paar ‘Only at JD’ sneakers mag uitzoeken in één van de JD filialen.

Om een beetje inspiratie op te doen lichten wij hier twee paar sneakers uit de Only at JD collectie uit. Beide old time classic, die terug gaan naar de jaren 80 en 90 van vorige eeuw. Een stukje geschiedenis en knowledge, maar daarnaast beide super toffe schoenen. Uiteraard van de twee main manufacturers: Nike en adidas. Zie hieronder de Adidas Superstar en de Nike Air Max 95.

De adidas Superstar werd als basketball schoen op de markt gebracht in 1969, way back dus. De shell-toe schoen, een naam die de schoen kreeg dankzij de ‘shell’ rond de neus, vergaarde in de jaren ’80 enorme populariteit doordat de schoen werd opgepikt door rapgroep Run-D.M.C. Nu maakt de adidas Superstar sinds vorige zomer een enorme comeback. Op alle fashion beurzen zie je de schoen in z’n klassieke zwart-wit uitvoering. Onder andere dankzij Pharrel’s adicolor uitvoeringen zijn ook de gekleurde versies niet aan te slepen. Zoals bijvoorbeeld onderstaande Navy/White colorway, met suede upper en Superstar in het goud embossed.

adidas Superstar Navy White Only at JDDe Nike Air Max 95 is een stuk recenter voor het eerst op de markt gekomen dan de hierboven besproken adidas Superstar. Toch heeft ook de AM95 dit jaar z’n 20 jarig jubileum gevierd. Op het blog van JD-sports bespreekt eigenaar van het grootste sneakerblog van Nederland; Lacebag, de Nike Air Max 95 al zeer uitgebreid. Dat de AM95 zo goed bij JD past is te verklaren voor de populariteit van deze schoen in de UK en het feit dat JD van origine een hardcore UK store is. In de huidige ‘Only at JD’ collectie vinden we de Black/Photo Blue colorway van deze schoen. De schoen is een must, die 20 jaar na z’n eerste release weer super hot is.

Nike Air Max 95 Black Photo Blue 180 Only at JD