#WCW Rose Bertram Part 1 | Belgische schoonheid voor Sports Illustrated

Vanaf deze week kunnen jullie bij ons iedere woensdag een super hotte #WCW aka Woman Crush Wedsnday verwachten. Een aantal super sexy pics zijn natuurlijk altijd welkom. De personen kunnen varieren van de onbekende girl nextdoor-type, de ‘gold-digger-wannabe-famous’-type of gewoon de super famous celebrity á la Kim Kardashian! Speaking of, eigenlijk was de naakte Kim Kardashian voor LOVE Magazine al de aftrap van deze nieuwe wekelijkse categorie.

Om direct goed te beginnen vind je hieronder een aantal pics van Rose Bertram. Rose is het liefje van voetballer Gregory van der Wiel, van Belgische komaf en ze is pas 20 lentes jong; WOW! Ze was al vaker te zien in campagnes van bijvoorbeeld Hunkemöller en Primark, maar sinds de dag dat we haar vonden op Instagram, is onze timeline niet meer saai geweest. Wat een heerlijk koppie, prachtige haren en een goddelijk lichaam.

Voor het bekende Sport Illustrated is Rosey in de 2015 editie flink uit de kleren gegaan. Hieronder verzamelde we part one van de bikini shoot van Stephanie Rose voor je, waarvan de laatste foto onze favoriet is; een prachtig plaaatje op het strand, sexy houding en topless, yes!

#WCW #enjoy #fingerlickinggood