Track van de Maand: MGK – Till I Die

MGK till i dieHet is alweer het eind van de maand januari en er zijn weer meerdere toffe tracks uitgekomen deze maand. In het nieuwe item Track van de Maand, kijken wij terug naar welk nummer ons verast heeft, of wij vinden dat die meer aandacht verdient dan dat die gekregen heeft.

Deze maand viel ons een nummer op, die echt wat meer aandacht verdient. De track ‘Till I Die‘ van Machine Gun Kelly is een nummer waar je het volume net even wat hoger zet, waar de bass heerlijk door je speakers komt en je binnen no time het refrein met een goede stemheffing meedoet.  Daarnaast zit het nummer goed in elkaar, goede beat, sterk refrein en MGK flowt op zijn MGK’s door de coupletten heen. Het is een track die het ook zeker goed zal doen in de clubs, tijdens een lekker hiphop avondje. Het is dan ook een toffe ode aan de stad Cleveland.

Al met al reden genoeg om je volume even wat harder te zetten, de bass net iets hoger te zetten en “BITCH I’M FROM THE LAND, TILL I DIE”, mee te zingen. De video is niet van een heel hoog niveau, maar dat nemen we voor lief. Check de video van MGK – ‘Till I Die‘ nu hieronder!