Penfield SS15 Lookbook | Let’s get lost in New England style

Penfield SS15 Lookbook 1

De Penfield Spring/SUmmer 2015 collectie is geïnspireerd op het moderne New England, een idyllische regio in de Verenigde Staten, wat o.a. bestaat uit de chique staten Rhode Island, New Hampshire en Connecticut. Deze collectie van Penfield is de vertaling van de Britse geschiedenis en invloeden in deze moderne Amerikaanse regio.

Voorjaarswandeling door het bos en uitwaaien op het strand, bij Penfield ben je aan het juiste adres. De voorjaarscollecties bestaan uit klassieke en moderne essentails. De klassieke jassen zijn bijvoorbeeld de Gibson en de Vassan, uiteraard in een nieuw ‘jasje’ gestoken door middel van nieuwe kleuren en prints. Veel gebruikte kleuren zijn bordeaux, navy en floral prints.

Naast de oude bekende is de collectie uit verrijkt met nieuwe essentials, in de vorm van de Hamlin, een lichte anorak parka die perfect is voor zonnig, maar fris voorjaarsweer, zoals we dat zo veel hebben in Nederland.

Verfijnde prints zoals zwarte palmbomen en vine camo, maar ook strakke typografische prints, tropische illustraties op tees en sweatshirts. Daarnaast ook subtiele prints op shirts, die een moderne touch geven aan de preppy Amerikaanse style van de jaren ’60. Dit alles afgemaakt met moderne en technische detaillering, tailoring en het geburik van zachte zomerse kleuren. De nieuwe Penfield collectie is binnenkort bijvoorbeeld bij FreshCotton verkrijgbaar, daarnaast bij ill in Utrecht en overige Penfield retailers.
Penfield SS15 Lookbook 2 Penfield SS15 Lookbook 3 Penfield SS15 Lookbook 4 Penfield SS15 Lookbook 6 Penfield SS15 Lookbook 7 Penfield SS15 Lookbook 8 Penfield SS15 Lookbook 9 Penfield SS15 Lookbook 10