Norse Projects Fall/Winter Collectie

Ondanks het lekkere weer van de afgelopen week, moeten we toch gaan geloven aan de herfst en aankomende winter. Niet voor iedereen even leuk, maar voor de fashion liefhebbers betekent het wel weer een nieuwe collectie. Het Deense streetlabel Norse Projects wordt steeds bekender. Zo heeft bijvoorbeeld ook Freshcotton dit in zijn assortiment. Norse Projects komt met een heerlijke Fall/Winter Lookbook.

norse-projects-2014-fall-winter-collection-lookbook-6 (1)

Norse Projects laat de herst en winter er niet erg uitzien, want ze komen met een hele mooie Fall/Winter Collectie. Bij Norse Projects hoef je niet te zoeken naar hele all over prints. De style van Norse Projects is weer erg clean en brengt veel kwaliteit met zich mee. Naast dat het erg clean is, werken ze wel met leuke opvallende kleuren. Wat opvalt in deze collectie is het contrast wat ze creëren met de verschillende kleuren. Het is weer een mooi lookbook geworden, die je hieronder uiteraard kan checken.

norse-projects-2014-fall-winter-collection-lookbook-7 norse-projects-2014-fall-winter-collection-lookbook-1

norse-projects-2014-fall-winter-collection-lookbook-8   norse-projects-2014-fall-winter-collection-lookbook-5 norse-projects-2014-fall-winter-collection-lookbook-4 (1)  norse-projects-2014-fall-winter-collection-lookbook-3 (1)