K-Swiss is back met de K-Swiss Classic II

Californië, legendarische zonsondergangen, vintage Amerikaanse auto’s in optimistische kleuren, retro design iconen en een glimp van modernistische architectuur in het landschap.. K-Swiss neemt je mee naar de tijd van de Classic tennisschoen waar het allemaal mee begon.

De collectie brengt de nostalgische, laid back sfeer van zonnig Californië in de jaren ‘60 en ’70 terug met moderne updates van K-Swiss heritage stijlen. Kleuren verwijzen naar de Californische natuur; veel wit en off whites, rijk groen, wijnkleuren en smoky filters. Naast klassiek leer en suède geven finishes als gewaxed leer een mooie vintage textuur.

K-Swiss Classic II
Het verhaal begint natuurlijk met de K•Swiss Classic, ’s werelds eerste Amerikaanse tennisschoen van leer ontworpen in 1966. De Classic is revived met een moderne leest en vorm; The Classic II, dit seizoen uitgevoerd in ‘all court white’ en een aantal vintage kleurstellingen refererend de stijlvolle tennis-heritage. Het leer kreeg een wax finish voor een fraaie premium textuur.

KSWISS all white shoes clean KSWISS all white shoes american flag KSWISS All white shoes