Grijze trenchcoat van Libertine-Libertine | Liefde op ’t eerste gezicht

ill jassen Libertine-Libertine-Real-Jacket-Grey-Melange
Of liefde op het eerste gezicht bestaat? Bij het Libertine-Libertine Real Jacket was dit zeer zeker het geval. Het Deense Libertine komt standaard met cleane designs van super hoog niveau, zo ook bij deze grijze trenchcoat. Tegenwoordig zijn de overcoats niet aan te slepen, maar in subtiel grijs lijken ze tot dusver nog zeldzaam. Deze grijze trenchcoat is dun en niet gevoerd, perfect als zomerjas dus. Daarnaast kun je met een lichtgewicht downjacket van bijvoorbeeld UNIQLO deze jas ook met kouder weer prima dragen.

Het materiaal bestaat uit een combinatie van 68% katoen en 28% polyester, voor een zachte look en feel, de 4% elasthaan zorgt voor een soepel en flexibele jas waardoor de trenchcoat aan comfort geen gebrek zal hebben. De zwarte buttons op de front zijn zichtbaar, in tegenstelling tot de meeste verborgen knopen bij een trenchcoat. Mogen we op zo’n top jas één puntje van kritiek geven? Eigenlijk niet, maar hey, we doen het toch. Die zakken aan de binnenkant, konden best wat netter worden afgewerkt, toch? Maar details als de rechte steekzakken, zwarte knopen bij de cuffs en een standaard kraag, maken dit meer dan goed!

Man, we raken er niet over uitgepraat. Van zulke grijze trenchcoats kunnen er niet genoeg in de shops liggen als het aan ons ligt. Net zo fan als wij? Surf dan naar ill.nl en go get yours!
Grijze trenchcoat Libertine Libertine