G-SHOCK GAAT SAMENWEREN MET KNRM

G-SHOCK en de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) hebben de krachten gebundeld voor de nieuwe GWN-Q1000, een aanwinst in het kader van ‘Tough watches for Tough professionals’. Het horloge is uitgevoerd met een quad-sensor die de continue veranderende omstandigheden op zee in de gaten houdt. Dankzij het DNA van G-SHOCK,  zijn deze modellen uitermate geschikt om onder de meest extreme omstandigheden op zee te gebruiken. Dit resulteert in een perfecte match met het werk van de KNRM.

De GWN-Q1000 bevat de unieke en nieuwe quad-sensortechnologie – hoogtemeter, thermometer, dieptemeter en barometer – die de veranderende omstandigheden op zee in de gaten houden en zo ondersteunen bij reddingsacties op zee. Daarnaast is het horloge zendergestuurd en voorzien van een digitaal kompas en lichtenergie.

Het horloge heeft een kast van koolstofvezel voor superieure duurzaamheid en gebruik op zee. Voor de knopbehuizing is gebruik gemaakt van metalen pijpen voor verbeterde waterbestendigheid waardoor de knoppen ook in het water kunnen worden bediend.

 

g-shock-1 g-shock-3