Encore Festival maakt eerste namen bekend!

ENCORE keert na drie uitverkochte edities terug met haar eigen festival op de NDSM-Werf in Amsterdam! Geheel in de stijl en sfeer van de wekelijkse clubnacht in Melkweg presenteert dit hiphop en R&B festival opnieuw de beste dj’s en live-acts uit binnen- en buitenland. Zojuist is bekendgemaakt dat voor deze vierde editie de Amerikaanse #1 hiphopsensatie MIGOS is bevestigd. Encore Festival vindt zaterdag 19 augustus plaats op de NDSM-werf in Amsterdam.

T0t groot genoegen van de liefhebbers van betere hiphop en R&B, keert Encore Festival dit jaar op zaterdag 19 augustus terug naar de Amsterdamse NDSM-werf. De First Release tickets (voorheen Early Bird tickets) waren in een mum van tijd uitverkocht, zonder dat er nog maar één naam bekend is gemaakt. Encore Festival is natuurlijk in zee gegaan met niemand minder dan MOJO. Dit betekent dat er mooie namen zullen gaan verschijnen op het festival en de mogelijkheden eindeloos zijn.

“We zijn echt super excited dat we voor deze editie onze krachten met MOJO kunnen bundelen. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor Encore Festival om haar sterke positie in de festivalmarkt als hét hiphop- en R&B-festival van Amsterdam verder uit te bouwen”, aldus organisator Wesley Texel.

Vanochtend werd bekend gemaakt dat de Amerikaanse hiphopsensatie Migos als een van de headliners voor Encore Festival 2017 gestrikt is. Het trio bestaande uit Takeoff, Offset en Quavo dropt sinds 2013 consequent tracks, albums en mixtapes die sindsdien de clubs in de hiphopscene domineren. Daarmee is Migos zonder twijfel dé act van nu te noemen. Hun album ‘C U L T U R E’ kwam binnen op nummer 1 in Amerika en alle 13 tracks zijn te vinden in de Billboard charts.

Dankzij Migos’ inmiddels veel gekopieerde eigenzinnige flows op alom bekende tracks als ‘Versace’, ‘Hannah Montana’, ‘Fight Night’ en monsterhit ‘Bad & Boujee’, die hen in één klap de mainstream popstatus bezorgde, zijn ze een grote inspiratiebron voor een nieuwe generatie rappers geworden. De karakteristieke Migos-flows in combinatie met de welbekende Atlanta trap 808’s en rollende hi-hats hoor je op ieder urban feest voorbij komen. Sh*t’s gonna get crazy at Encore Festival, Raindrop, Drop Top!

Naast Migos zijn er nog meer vlammende artiesten uit de lineup bekendgemaakt, waaronder Jonna Fraser, Stefflon Don, Kevin, Mula B & LouiVos, Abstract, Waxfiend, Snelle Jelle, Prime, Marboo, SMP, Dieux Pere, TLM en Jamrock Sound. Meer namen worden binnenkort aangekondigd.

De kaartverkoop is reeds gestart via www.encorefestival.nl en via de website van Ticketmaster Nederland.

Encore Festival