ETQ Amsterdam | Zwart/witte lente looks

ETQ Amsterdam Looks zwart:wit 2
Afgeknipte witte broek, zichtbare zwarte sokken, cleane cap & layering met een overcoat.

Van de prachtige fotografie van ETQ Amsterdam kunnen we niet genoeg krijgen, net zoals van de Etiquette sneaks zelf. Gelukkig komt het merk steeds met vernieuwende stijlen, die toch dicht bij de waarden van het merk liggen. Deze waarden zijn namelijk het leveren van een eerlijk, clean, tijdloos en uitzonderlijk product. En precies dat lukt ETQ keer op keer.

Het ETQ SS15 Lookbook dat we recentelijk publiceerde, ging viraal op het internet. Nu kwamen we bij toeval een stel afbeeldingen van de huidige ETQ collectie tegen. Deze heerlijke kiekjes konden we jullie niet onthouden. Waarschijnlijk een aantal shots die je niet eerder voorbij hebt zien komen, maar die wel perfect de futuristische stijl van ETQ Amsterdam weergeeft. De beelden zijn zwart wit, broeken zijn afgeknipt boven de enkels, een witte broek, strakke lijnen in de achtergronden, model-duo’s, pantalon’s tot net boven de enkels en zeer minimalistisch design. Top werk, alweer. Daarnaast ook een aantal trendjes die wij ook wel voorspellen voor komende zomer, we gaan het zien.

Een aantal van de beste Nederlandse retailer met ETQ in het assortiment zijn Baskèts en FreshCotton, maar je kan ook gewoon naar ETQ-Amsterdam.com om een paartje aan te schaffen.

ETQ Amsterdam Looks zwart:wit 3
Pantalon boven de enkels met zichtbare witte sokken & afgeknipte zwarte denim met zichtbare zwarte sokken.
ETQ Amsterdam Looks zwart:wit 1
Nonchalante denim met distressed plekken op de knieën & afgeknipte denim met een stripe boven de enkel en een wollen jacket.