De Nike Cortez Classic komt deze lente terug!

JA! Hier zaten we op te wachten. De Nike Cortez Classic doet z’n herintrede tijdens de lente van 2015. Op social media zagen we het al sporadisch voorbij komen bij de online influencers; de Nike Cortez wint in populariteit. De schoen die in 1972 voor het eerst in de running wereld werd geïntroduceerd, komt nu terug in originele colorway. Het was een van de eerste sportschoenen die als sneaker werd opgenomen in de wereld van fashion en onze verwachting is dat dit in 2015 weer het geval zal zijn.

De terugkerende Nike Cortez wordt voorzien van een wit leren upper, een foam tong, wit blauwe midsole en rode tinten in de swoosh & op de hield. Voor de midsole is gebruik gemaakt van EVA foam materiaal, wat zorgt voor een dikke versteviging, perfect voor het comfort van je voet.

Vanaf 28 februari zijn de Nike Cortez schoenen bij de betere Nike retailers in het assortiment te verwachten. Reken er maar op dat je deze sneaker, met de grote rode Nike swoosh, vanaf dat moment weer veel in het straatbeeld terug zult zien. Wees er dus vroeg bij en schaf je eigen paartje aan, dit doe je bijvoorbeeld op Nike.com.

Nike Cortez Classic Spring 15 Double Nike Cortez Classic Spring 15 Side Nike Cortez Classic Spring 15 Top