Daily Paper pakt heerlijk door met het SS15 Lookbook Chapter 2!

Daily Paper SS15 Chapter 2 Blue White Print

Wow. Alweer. Wow. Chapter 1 van het Daily Paper SS15 lookbook was al magistraal, nu gaan de heren uit Amsterdam daar gewoon fijntjes mee door. Ook ditmaal is Marokko het strijdtoneel voor het lookbook, dat in teken staat van een blauw gloed; in de kleding, muren, lucht, auto’s en denim(!). Speaking of denim, één van de outfits bevat een all denim aka Canadian tuxedo look, kunnen we een Daily Paper jeans verwachten? Who knows! Wat zeker is, is een Daily Paper denim jacket met grote witte backprint. Yes.

De volledige collectie is een ode aan de Noord Afrikaanse cultuur. Terug te zien in de typische Daily Paper all over prints. Wat dacht je van een short, overhemd en bucket hat in één print? All over to the max. Eigenlijk geldt dat voor alles dat Daily Paper doet; to the max, sky is the limit. En dat is nou exact wat wij er zo tof aan vinden.

Misschien kun je na het zien van een aantal DP collecties gaan denken dat het een beetje veel van hetzelfde is, niet onterecht, maar toch weet het merk boeiend te blijven en blijft het verbazen. De op en top styling, met kleine details, is daar ook zo’n voorbeeld van. Een zonnebril met een brilkoord, een beanie in de zomer of een kralenketting, anyone? Daarnaast hebben ze de shoegame on lock met sneakers van dat andere Amsterdamse topmerk; Filling Pieces.

De volledige collectie is inmiddels verkrijgbaar op DailyPaperClothing.com en binnenkort ook via de bekende retailers als Epic, FreshCotton en Baskèts.

Daily Paper SS15 Chapter 2 All over print blue white Daily Paper SS15 Chapter 2 All over print outfit buckethat Daily Paper SS15 Chapter 2 Logo snapback Daily Paper SS15 Chapter 2 Car Daily Paper SS15 Chapter 2 all over print bodywarmer Daily Paper SS15 Chapter 2 Granddad shirt Daily Paper SS15 Chapter 2 Denim jacket Daily Paper SS15 Chapter 2 full denim Daily Paper SS15 Chapter 2 Red details Daily Paper SS15 Chapter 2 Red stripe tshirt Daily Paper SS15 Chapter 2 Red beanie