The Class of 2015 by FreshCotton | Kwabena Appiah-Nti voor juni[NSFW]

FreshCotton Kalender Juni Kwabena en Anna Ustian 5Als het goed is heb je deze week je FreshCotton kalender weer omgeslagen, want de maand juni is aangebroken. Deze maand maak je kennis met fotograaf Kwabena Appiah-Nti. De jonge en talentvolle fotograaf heeft niet alleen de eer om de maand juni te voorzien van prachtig beeld. Ook de cover foto van de FreshCotton Kalender is afkomstig uit zijn shoot. En dat is niet zomaar, wat een heerlijke fotoreportage. Wij hebben hier alle beelden van de shoot voor je op een rijtje gezet.

Maar eerst; wie is Kwabena Appiah-Nti? Kwabena is pas 20 en komt uit Lelystad. Hij fotografeert pas sinds een jaar of drie en begon qua onderwerpen dichtbij zijn eigen leven. Zijn eerste werk draaide voornamelijk om zijn vrienden waarmee hij skateboardde en chillde op straat. Met zijn foto’s probeert hij een bepaalde mood en gevoel vast te leggen en over te brengen aan anderen. Naast fotografie, skateboarden en basketbal houdt Kwabena zich bezig met zijn studie Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast fotografie is een grote passie van de jonge fotograaf de kledingstijlen van de jaren ’60 t/m ’90.

Check hieronder de alle foto’s van Kwabena’s kalendershoot met model Anna Ustian geschoten op het strand van Bloemendaal, op een zeer koude winterse dag; respect voor Anna. Voor meer werk van Kwabena check je Sekyi.nl, daarnaast vonden we op THRLD blog een zeer interessant interview over deze specifieke shoot. Go check that shit.

Inmiddels hebben we de helft van alle fotografen en modellen van de FreshCotton 2015 Kalender gezien, vandaar de hoogste tijd voor een heerlijke linkjes bom naar alle pracht vrouwen: januari, februari, maart, april, mei en juni.

FreshCotton Kalender Juni Kwabena en Anna Ustian 2 FreshCotton Kalender Juni Kwabena en Anna Ustian Stay Gold 3 FreshCotton Kalender Juni Kwabena en Anna Ustian 1 FreshCotton Kalender Juni Kwabena en Anna Ustian 4 FreshCotton Kalender Juni Kwabena en Anna Ustian FreshCotton Towel6