The Class of 2015 by FreshCotton | Sander Dekker voor juli[NSFW]

Sander Dekker FreshCotton Kalender Juli

Hebben jullie ook zo lang uitgekeken naar de maand juli? Wij wel, nu is het dan zover en mag je een maand lang genieten van Sara Grabek. Naast die ene heerlijke foto op de kalender, is er een volledige shoot gedaan door fotograaf Sander Dekker, voor FreshCotton.

Fotograaf Sander fotografeert op een rauwe manier, ongepolijst en met een sexy tintje; de manier waarop hij de wereld ziet. Hij werk graag met modellen, maar niet je stereotype modellen. In plaats daarvan zeer excentrieke en erg sexy dames. Daar houden we van.

Net zoals de fotograaf zelf is het werk van Sander lastig in een hokje te stoppen; het balanceert tussen documentair, autonoom en fashion in. En juist dat spanningsveld is wat de fotograaf prikkelt en opzoekt in zijn werk. Op het eerste gezicht lijkt er geen vast concept in het werk van Sander, maar toch is er wel degelijk een rode draad aanwezig; namelijk die van de fotograaf zelf. Sanders vrije geest, interactie met zijn modellen, improvisatie en humor bepalen het werk, waarbij de beschouwer een unieke kijk in zijn leven krijgt.

Het werk van Sander check je op MyNameIsSanderdekker.com of je volg ‘m op instagram.

Sander Dekker FreshCotton Kalender Juli 1 Sander Dekker FreshCotton Kalender Juli 2 Sander Dekker FreshCotton Kalender Juli 3 Sander Dekker FreshCotton Kalender Juli 4