ASICS Gel Sight ‘World Challenger’

asics-gel-sight-world-challenger-1-570x379ASICS heeft inmiddels een heerlijke collectie en ze blijven maar komen met toffe releases. Zo brengen ze nu de ASICS Gel Sight ‘World Challenger’ en ook deze is weer erg nice. De ASICS Gel Sight ‘World Challenger’ is het nieuwste lid van de Gel Sight familie. Het kleurenschema heeft dan ook geschiedenis. De eerste Gel Sight is namelijk ontworpen voor de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona. Hierdoor vind je de goudkleur terug op de Tiger Stripes.  ASICS is echter nooit een hoofdsponsor geweest van de Olympische Spelen 1992, daardoor hebben ze niet de kenbare vijf ringen op de schoen.

Er zitten nog meer toffe details op deze ASICS Gel Sight ‘World Challenger’.  Op de tong vind je een rubberen World Challenger patch, waarop de Olympische kleuren terugkomen. Opvallende detail is de rode hielbar, aanwezig om de voet beter op zijn plaats te houden. De schoen zelf is gemaakt van wit leer, met een grijze nubuck hiel.

De ASICS Gel Sight ‘World Challenger’ is verkrijgbaar bij Woei.

asics-gel-sight-world-challenger-2-570x379 asics-gel-sight-world-challenger-3-570x379 asics-gel-sight-world-challenger-4-570x379 asics-gel-sight-world-challenger-5-570x379