Appelsap Festival op 13 augustus in Flevopark | Tickets

Ondanks dat je buiten meer dan harde tepels krijgt door het koude weer, kan je jezelf al lekker voorbereiden op de zomer. Je kan namelijk 13 augustus 2016 in je agenda zetten, want dan is Appelsap Festival bevestigd. Naast de bekendmaking, zijn ook gelijk de ‘early birds special’ kaarten te halen.

Deze zijn €25,- en zijn aangekondigd “very limited” te zijn. Mocht je dus zeker weten dat jij er dit jaar weer bij wilt zijn, is dit je kans om zo goedkoop mogelijk een ticket te bemachtigen. Besef dat het de afgelopen jaren elke keer volledig is uitverkocht. Dus mocht je door wat dan ook niet kunnen, dan is het bijna een 100% garantie dat je je tickets kan verkopen. Mocht je gratis kaartjes kunnen regelen, dan heb ik niks gezegd.

Om gelijk in de Appelsap sferen te komen. Vorig jaar hadden wij een mooi interview met Rogier ‘de Reiger’ Smalhout, de creative director en freestyle Appelsap Fresh Music Festival.  Het is inmiddels jaar 16 dat Appelsap Festival bestaat en er zijn veel mooie verhalen ontstaan. Sinds vorig jaar is Appelsap Festival in zee gegaan met niemand minder dan PATTA. Dat doen ze ook dit jaar weer en naast de tickets zijn ook al de eerste merchandise artikelen aan te schaffen op de webshop.

Ondanks dat het nog ver is, begint de zomer al te kriebelen!

Appelsap 13th Augustus