Zomerkriebels Festival presenteert volledige line up en nieuwe locatie

Het kwik stijgt in rap tempo naar aangename hoogten, de zonnebril kan weer buiten de club gedragen worden en de eerste rokjes zijn gesignaleerd. Met het zonnetje op je toet beginnen ongetwijfeld de eerste festivalkriebels weer de kop op te steken. Bof jij even, want Zomerkriebels Festival keert terug met weer een breed scala aan zomerse dansactiviteiten! Ditmaal op een splinternieuwe locatie met een ouderwets dikke line-up. Vijf stages, een zomerse dag, al je vrienden, heerlijke muziek, een prachtig terrein. Zomerkriebels Festival verwelkomt je met open armen op 5 juli in het Gagelbos te Utrecht!

Na een fantastische tijd met vele mooie herinneringen neemt Zomerkriebels Festival afscheid van ‘De Rode Doos’, park Vredenburg Leidsche Rijn. Het waren prachtige jaren, maar het is tijd voor vernieuwing! Zomerkriebels Festival heeft een prachtige locatie gevonden in het recreatiegebied Gagelbos, achter de Gageldijk bij Overvecht. Dit mooie terrein is makkelijk bereikbaar en sluit met een relaxte, sfeervolle uitstraling perfect aan Zomerkriebels Festival. Wij kunnen niet wachten om op 5 juli samen met jou het Gagelbos in te wijden onder het genot van een drankje en een dansje!

Zoals je van Zomerkriebels Festival mag verwachten, staat er ook deze editie een line-up klaar om je spreekwoordelijke vingers bij af te likken. Een uitgebreid scala aan artiesten met voor ieder wat wils, samengebracht om het mooiste seizoen van het jaar te vieren! De eerste namen zijn al naar buiten gekomen, maar wij vinden het hoog tijd om de volledige lijst artiesten te presenteren!

Een mainstage is geen mainstage zonder bijpassende grote namen. Onder anderen Sander van Doorn, Blasterjaxx, Quintino en Daddy`s Groove (IT) komen naar het Gagelbos! Daarbij komen ook nog Dyro, Sick Individuals en MOTi. Voor de liefhebber van techno heeft het roemruchte concept BPM (Give Soul) namen als Benny Rodrigues, De Sluwe Vos, Nuno dos Santos, Olivier Weiter, Michel de Hey, Buurman & Buurman en Wouter S. weten te strikken voor de BPM stage.

Is dat alles? Natuurlijk niet!

Voor iedereen die het graag een tandje harder heeft, brengen Psyko Punkz, Frequencerz, Bass Modulators en Hard Driver op de Hardbeatz stage het beste dat hardstyle te bieden heeft. Ook Xzellar, Faizar, The Pitcher en Titan brengen een waar arsenaal aan harde kicks naar Utrecht.

Hou je van de meer eclectische beats? Supah Dupah heeft Yellow Claw, The Flexican & MC Sef, Feestdjruud, The Partysquad en GirlsLoveDJs in de aanbieding. Ze zijn niet alleen! Flava, Abstract, Romina Luciana en Dom, Lomp & Famous maken het plaatje compleet op de Supah Dupah stage.

Als laatste, maar zeker niet het minste, zal ook Super Sunday een area verzorgen. Laat je meenemen door de sexy zomerse klanken van Vato Gonzalez & MC Tjen, Gregor Salto, Roul and Doors, Luciën Foort , Franky Rizardo, Michael Mendoza, Andy Foreman, Delivio Reavon & Aaron Gill. Als kers op de taart is La Fuente uitgenodigd om het geheel van muzikale hoogstandjes te voorzien.

EF Zomerkriebels Line Up