Trailer: N.W.A. komt opnieuw tot leven in de film ‘Straight Outta Compton’

Straight Outta ComptonElke hiphop liefhebber kan door deze aankondiging niet wachten tot het zomer is. De legendarische hiphopformatie N.W.A. komt tot leven in de nieuwe biopic ‘Straight Outta Compton’. De film is gebaseerd op waar gebeurde feiten en wordt dan ook geïntroduceerd door Ice Cube en Dr.Dre himself.

De sterke trailer beloofd heel veel goeds, ‘Straight Outta Compton‘ lijkt een mooie combo te worden van het verhaal en de muziek van N.W.A.  In de gewelddadige stad Compton leerden Dr.Dre, Eazy-E en Ice Cube elkaar kennen en vormden ze de groep N.W.A. Ze maakten met de groep gangstarap en hiphop onderging een ware revolutie. Dit leverden zowel onderling als in de maatschappij problemen en spanningen op.

Dr.Dre en Ice Cube zijn zelf hecht betrokken bij de film als producenten. De regie wordt gedaan door F.Gary Gray, die o.a. bekend is van The Italian Job. In Amerika draait Straight Outta Compton vanaf 15 augustus in de bioscopen. Een Nederlandse releasedatum is helaas nog niet bekend.

Nog niet enthousiast geworden van het bovenstaande, kijk dan snel de trailer met introductie van Dr.Dre en Ice Cube hieronder.