Teveel geld? Floyd Mayweather heeft genoeg tips, hoe je geld kan spenden

Floyd Mayweather is de best betaalde sporter, de bokser kon in 2014 zo’n $82,7 miljoen dollar bijschrijven. Op 2 mei gaat de legendarische bokser dit met gemak evenaren. Mayweather vecht dan namelijk de wedstrijd van de eeuw tegen Manny Pacquiao en daar kan Mayweather zo’n 120 miljoen dollar bij verdienen. Heel vervelend al dat geld natuurlijk, want dan moet je manieren vinden om het uit te geven. Op dit punt heeft Floyd Mayweather echter geen probleem, hij is creativiteit genoeg om zijn geld te spenderen.

Het is abnormaal veel geld dat Floyd Mayweather verdient, maar uiteraard komt het niet allemaal vanzelf. Nog nooit een bokswedstrijd verloren, dat eist een keiharde training. Mayweather wordt dan ook gezien als een van de meest hardwerkende en tactische bokser aller tijden. Mayweather heeft wel een beetje schijt aan de wereld en wilt graag zijn big spendings en verdiensten laten zien. Zo reist de ongeslagen bokser met grote pakketten van $100 biljetten, vaak gewoon in doodnormale plastic zakken. Daarnaast gokt hij op een manier zoals alleen Mayweather dat kan doen. De bokser is niet bang om groten bedragen in te zetten. Ook heeft hij een zwak om geld uit te geven aan sieraden en auto’s.

Hoewel hij voornamelijk met dikke pakketten cash geld reist heeft hij ook nog een bankrekening, waar naar verluidt zo’n $123 miljoen dollar opstaat. De bokser heeft dan ook een zwaar leven.  Voor zijn laatste gevecht kreeg Floyd Mayweather een cheque van $41 miljoen, toch leuk zo’n waardevol papiertje!

floyd-money-mayweather-41-million-dollar-check-canelo-alvarez-carsFloyd Mayweather verdient niet alleen heel veel geld, hij is ook erg goed geworden in het uitgeven ervan. Dit doet hij niet bepaald undercover. Mayweather laat iedereen mee genieten van zijn uitgaven en showt zijn leventje uitgebreid op Instagram. Zo heeft hij veel, heel veel auto’s en een eigen G5 privèjet.

instagram floyd mayweatherVan al dat geld heeft Mayweather een aardige autocollectie op weten te bouwen. Zo heeft de bokser in Miami allemaal witte auto’s en om het verschil te kunnen laten zien in Las Vegas allemaal zwarte auto’s. Uiteraard zijn dit geen Opel Corsa’s, maar Ferrari’s en hij heeft ook meerdere Bugatti Veyrons. Dit levert wel mooie plaatjes op.

mayweather-white-carsNaast zijn auto verslaving heeft hij wat rare trekjes gekregen door al dat geld. Zo heeft hij een sneaker verslaving, maar in plaats van dat hij alles verzamelt draagt Mayweather elke schoen maar één keer.  Na het dragen van de sneakers laat hij de schoenen meestal in het hotel liggen en mag het hotel personeel de schoenen hebben. Zo doet Mayweather ook  nog aan liefdadigheid. Naast zijn sneakers draagt hij ook zijn boxer(toepasselijk), maar één keer. Het is te hopen dat het hotelpersoneel deze gewoon weggooit.

he-only-wears-shoes-once-he-leaves-them-in-hotel-rooms-for-the-staff-when-hes-doneTeam Money zoals Floyd Mayweather zichzelf met zijn vrienden noemt, blijft nog een tijd bestaan.  Want naast zijn $120 miljoen die hij kan verdienen voor zijn wedstrijd op 2 mei,  heeft Mayweather een 30 maanden durende deal met de Amerikaanse betaalzender Showtime. Hier verdient hij in totaal zo’n 300 miljoen dollar mee. De inkomsten zijn zonder echte sponsordeals met bijvoorbeeld een Nike, Adidas of Reebok. Mayweather daarentegen wel zijn eigen merchandise, hier kan je onderdeel worden van zijn Money Team.

he-has-two-fleets-of-luxury-cars-including-a-290000-bentley-all-his-cars-at-his-miami-house-are-white-and-the-cars-at-his-vegas-house-are-blackHet vervelende leven van Mayweather kan je uitgebreid volgen op zijn Instagram, tot vervelends aan toe. Echter weet je maar nooit wat jou in de toekomst te wachten staat. Mocht je ooit over heel veel geld beschikken, dan kan Mayweather je helpen hoe je het geld kan uitgeven.

mayweather geld