GANT FW14 | Feestelijke Ivy League outfits

Gant Fall 14 Suit and Overcoat

Voor de komende feestdagen heeft GANT allerlei items met een mix van kasjmier, oud leer, denim en jersey. De winterse sfeer wordt gevormd door de immer klassieke Ivy League college stijl, waar een hedendaagse draai aan gegeven is en een stijlvol beeld oplevert. De moderne versie van de studentenmode destijds, met zijn sportshirts, spijkerjacks en stoere truien, mengt zich moeiteloos met meer formele kleding. Een studentikoos winterjasje contrasteert met een scherp gesneden marineblauwe smoking met sjaalkraag voor de feestdagen eind december. En een college sweatshirt gaat prachtig samen met een getailleerde blazer voor een diner. Het zijn de sprekende details die de aandacht trekken: een geruite vlinderdas of een rood gestreepte das springen er bij elke outfit uit en dragen verrassend bij aan een geraffineerde look. Het kleurschema van GANT blijf klassiek, met koningsblauw, gemêleerd grijs en rood.

Onze persoonlijke favorieten zijn de heerlijke details die GANT als geen ander weet toe te voegen. De gebreide coltrui met daaronder een overhemd waarvan de kraag omhoog staat, subtiel zijn de puntjes van de kraag in de nek te zien. Daarnaast de driving gloves die het model hierboven in z’n hand heeft. Leer in de handpalm, stof aan de bovenkant. Wat een plaatje. Laten we daarnaast ook eerlijk blijven: GANT, die schoenen kunnen echt niet. Je suit-game is super tight maar dan kom je met brede, lompe schoenen. Ongestrikt en een grote tong waar de broek achter verdwijnt. Kan echt niet. Maar hey, we vergeven het je, de rest is namelijk master. Big up naar GANT!
Gant Fall 14 Turtle neck with collar up Gant Fall 14 Suit and Baseball Jacket Gant Fall 14 Suit and Duffle Parka Gant Fall 14 Turtle neck with collar up Close