adidas Originals ‘All White” Tubular Runner

adidas-originals-tubular-runner-white-1Adidas maakt een ‘All White’ versie van de Tubular Runner. Adidas doet het echt keihard op het moment, de ene toffe drop naar de andere. Zo zagen we eerder de nieuwe versie van de Y-3. Nu hebben ze een ‘All White’ versie gemaakt van de populaire Tubular. Het is dan ook weer net anders dan andere, want de sneaker is helemaal gebroken wit.

Het broertje van de Y-3 doet het vanaf de eerste drop al erg goed. Niet gek, de schoen bevat kwaliteit, uitstraling en is ook nog eens goed betaalbaar. Wat de Tubular collectie nog miste, was een geheel witte versie. Deze edities doen het bij elk model altijd erg goed en uiteraard probeert hier Adidas ook weer te scoren. Toch doen ze het weer net even anders met de Tubular, want de schoen is in volledig gebroken wit. Ziet er tof uit, echter is gebroken wit nog steeds even moeilijk schoon te houden. Sowieso is een wekelijkse sneakers schoonmaakdag een goed idee, maar goed.

De Tubular Runner sneaker met tonal off-white colorway, zoals dat zo mooi wordt genoemd, bestaat uit een neoprene basis en gestikte hiel cage bovenop een verhoogde EVA zool. Het resultaat is een strakke lichtgewicht schoen, die zeker in je collectie past. Deze Tubular wordt wel iets duurder dan gemiddeld. De schoen kost zo’n $180 en is te verkrijgen bij een selecte groep Adidas retailers.

adidas-originals-tubular-runner-white-sneakers-2 adidas-originals-tubular-runner-white-sneakers-3 adidas-originals-tubular-runner-white-sneakers-4