Video: Lil’ Kleine – Goud | WOP krijgt gouden plaat

Lil Kleine GoudJe kan zeggen over Lil’ Kleine wat je wil, maar je komt er niet onderuit dat hij het goed voor mekaar heeft. Na het succes van ‘New Wave’, wat toch grootschalig aan Lil’ Kleine, Ronnie Flex en natuurlijk Jack $hirak te danken is. Dit succes zet Lil’ Kleine gewoon door met zijn nieuwe album ‘WOP’.

Na de eerste succesvolle single ‘Niet Omdat Het Moet‘ ft. Ronnie Flex brengt hij zijn tweede video uit, ditmaal bij de gepaste track ‘Goud‘. Vandaag heeft hij namelijk te horen gekregen dat het album Goud is gegaan. De plaat is in weken 20.000 keer verkocht en met name de streamingdiensten hebben bijgedragen aan dit succes. De tracks van WOP zijn bij elkaar inmiddels meer dan twintig miljoen keer beluisterd op Spotify. De meeste succesvolle track is de single ‘Niet Omdat Het Moet‘, die inmiddels platina is gegaan.

Dat sommige dingen die Lil’ Kleine of zijn manager regelen, soms een beetje “cheesy” zijn; zoals de halve Tele 2 reclame in de track en video ‘Niet Omdat Het Moet‘, hoort bij de doelstellingen van de jonge rapper. Hij wilt gewoon veel geld verdienen en een huis kopen voor zijn pa. Hij is in ieder geval goed op weg en zijn muziek wordt niet voor niets zo vaak beluistert. Wij zijn benieuwd wat nog allemaal komen gaat. Onlangs werd bekend dat hij ook met Afrojack de studio in duikt, dus dat belooft wat. Check voor nu de one taker video van ‘Goud’ hieronder!