De mannen bij FreshCotton vertellen ons ieder seizoen wat de laatste trends zijn, in de vorm van een super tof lookbook. Het FreshCotton Spring ’14 lookbook is ditmaal extra awesome. De toffe mannen stijlen zijn namelijk ook voorzien van prachtige, schaars geklede, dames. Zoals je weet trekt het zulke mooie dames aan als je er goed uitziet, toch?!

Wat we deze lente en zomer volgens FreshCotton kunnen verwachten zijn de een hoop mooie en terugkerende aspecten, namelijk bucket hats, extra lange tees, layering, technical outfits, all-black, print op print en jaren 90 looks. Stuk voor stuk heerlijk, dus laat die zomer nu maar komen!

Naast de opsomming van deze heerlijke productsoorten en trends, zijn er natuurlijk ook verschillende merken die deze zomer gaan shinen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een RVLT jas, die je echt móet hebben. En uiteraard de baas van streetwear, die jaarlijks terugkeert in de vorm van Carhartt. Dit alles is verkrijgbaar bij FreshCotton zelf, dus twijfel niet te lang.FreshCotton Lookbook Spring14 3 FreshCotton Lookbook Spring14 4 FreshCotton Lookbook Spring14 5 FreshCotton Lookbook Spring14 8 FreshCotton Lookbook Spring14 10 FreshCotton Lookbook Spring14 12 FreshCotton Lookbook Spring14 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.